HOTEL VERONA ROM - HOME – TRE STJERNET HOTEL ROM

 
     
Bedste tilbud på - Klik her!
Hotel Verona Rom
 
 
Facebook Flickr YouTube
 
arrow Specialtilbud Specialtilbud
divider
arrow SINCE 1921 GRATIS WI-FI & INTERNET POINT
Hotel Verona Rom | Via di Santa Maria Maggiore, 154 00185 Rom, Italien


 

Velkommen til Verona Hotel i Rom

Dette centralt beliggende, hyggelige familiedrevne hotel tilbyder gæster 37 enkle, men smagfuldt indrettede budget værelser, med air-condition, lige i hjertet af Den Evige Stad, og på Hotel Verona i Rom er vi stolte af at tilbyde en stor række tjenester til vores værdsatte kunder.

Nogle af de tjenester som følger med vores 37 enkelt, dobbelt, tredobbelt og firedobbelte værelser inkluderer lydisolerede vægge, air-condition, satellit-tv, minibar, telefon, elektronisk pengeskab og meget mere. Lyder dette for godt til at være sandt for en billig overnatning i Rom?

At udforske denne fantastiske by kunne ikke være nemmere fra det 3-stjernede Hotel Verona i Rom. Ankommst og afrejse er gjort nem ved den kendsgerning, at et af de vigtigste trafikknudepunkter, Termini Station, ligger cirka 10 minutters gang eller 1 metro stop væk fra hotellet. I alle retninger finder du historiske seværdigheder så som Colosseum, Forum Romanum, Santa Maria Maggiore og Piazza Venezia. Der er også mange restauranter, barer, caféer,og butikker at vælge imellem.

Map Super Placering

Fremragende beliggenhed nær Santa Maria Maggiore som er en af de vigtigste kirker i Rom, fra Hotel Verona Rom har vi nem adgang til mange af denne bys mest berømte seværdigheder. Vi er også tæt på de metrostationer, der kan tage dig til alle de store steder så som St. Peters og Vatikanet, Piazza del Popolo, Den Spanske Trappe, Trevi-fontænen og mange flere seværdigheder.

 

Hotel Verona RomSpecialtilbud

Book tidligt i sæsonen for at få de bedste besparelser takket være vores fleksible afbestillingsregler.

Hotel Verona Rom

 
 
Hotel Verona Rom

Hotel Verona Rom | Via di Santa Maria Maggiore, 154 - 00185 Rom, Italien | P.Iva. 06354891001
Tel. +39 064871244 | Fax: +39.064884212

Hjemmesiden er designet og vedligeholdes af: Fisheyes Ltd | Privacy Policy