HOTELLI VERONA ROME - ETUSIVU – KOLMEN TÄHDEN HOTELLI ROOMA

 
     
Taatusti edullisin hinta - Klikkaa tästä!
Hotel Verona Rooma
 
 
Facebook Flickr YouTube
 
arrow Erikoistarjoukset Erikoistarjoukset
divider
arrow SINCE 1921 ILMAINEN LANGATON & INTERNET-PISTE
Hotel Verona Rooma | Via di Santa Maria Maggiore, 154 00185 Rooma, Italia


 

Tervetuloa Verona Hotelliin Roomaan

Tämä keskeisellä sijainnilla oleva kodikas perheen pitämä hotelli tarjoaa vierailleen 37 ilmastoitua, yksinkertaisia mutta hyvällä maulla sisustettuja budjettiin sopivia huoneita aivan Ikuisen kaupungin sydämessä. Roomalaisessa Hotelli Veronassa olemme ylpeitä voidessamme tarjota erilaisia palveluja arvostetuille asiakkaillemme.

37 yhden, kahden, kolmen ja neljän hengen huoneemme sisältävät mukavuuksia, mm. äänieristetyt huoneet, ilmastoinnin, satelliitti tv:n, minibaarin, puhelimen, sähköisen tallelokeron ja paljon muuta. Kuulostaako liian hyvälle ollakseen totta huokeaksi majoitukseksi Roomassa?

Tämän mahtavan kaupungin tutkiminen ei voisi olla enää helpompaa kolmen tähden roomalaisesta Hotelli Veronasta käsin. Saapuminen ja lähteminen on yksinkertaista, koska Terminin asema (liikenteen solmukohta) on suunnilleen 10 minuutin kävelymatkan tai yhden metropysäkin päässä. Löydät historiallisia paikkoja joka suunnasta kuten Colosseumin, Roman Forumin, Santa Maria Maggioren ja Piazza Venezian. Siellä on myös laaja valikoima ravintoloita, baareja, kahviloita, kauppoja ja putiikkeja, joista valita.

Map Loistava sijainti

Loistava sijainti lähellä Santa Maria Maggiorea, joka on yksi Rooman tärkeimmistä kirkoista. Hotelli Verona Romasta pääsee myös helposti kävellen kaupungin monille kuuluisimmille nähtävyyksille. Sijaintimme on lähellä metroasemaa, josta pääset helposti kaikkiin merkittäviin paikkoihin kuten Pietarin kirkolle ja Vatikaaniin, Piazza del Popololle, Espanjalaisille portaille, Trevin suihkulähteelle ja moniin muihin paikkoihin.

 

Hotel Verona RoomaErikoistarjoukset

Tee varaus rauhalliselle kaudelle ajoissa saadaksesi parhaat mahdolliset säästöt, kiitos joustavien peruutusehtojemme.

Hotel Verona Rooma

 
 
Hotel Verona Rooma

Hotel Verona Rooma | Via di Santa Maria Maggiore, 154 - 00185 Rooma, Italia | P.Iva. 06354891001
Puh. +39 064871244 | Faxi: +39.064884212

Sivujen suunnittelu ja ylläpito: Fisheyes Ltd | Privacy Policy