HOTEL VERONA RÓMA - SZOBÁK

 
     
A Legjobb Árak. Garantálva!
Hotel Verona Rome
 
 
Facebook Flickr YouTube
 
arrow KÜLÖNLEGES AJÁNLATOK Különleges ajánlatok
divider
arrow SINCE 1921 Free Wi-Fi & Internet Point
Hotel Verona Rome | Via di Santa Maria Maggiore, 154 00185 Rome, Italy
 
 
 

 

Olcsó szobák Rómában

37 külön-külön ellenőrzött hőmérsékletű olcsó szoba várja megbecsült vendégeinket a 3 csillagos Róma Hotel Veronában. A vendégek gyorsan otthon érzik magukat a változatos szobákban a megfelelő szolgáltatásokkal. Minden vendégszoba világos, levegős és modern.

A szobákban dőljön hátra, kapcsolódjon ki és csússzon bele kényelmes papucsába vagy üljön le kényelmesen egy hideg itallal a minibárból és nézze a műholdas televíziós csatornák több nyelven elérhető műsorait vagy nevessen együtt az olasz műsorokkal. Közvetlen telefonvonal biztosítja, hogy szeretteivel és kollégáival komplikációmentesen kapcsolatban maradjon.

Dokumentjeit és értéktárgyait helyezze biztonságba a szekrényben található elektronikus széfben. Karosszéke kényelmérből vessen egy közelebbi pillantást hotelünkre a Róma Hotel Videó Túra oldalon.
Ha foglalni szeretne, látogassa meg a Foglalások Valós Időben oldalt, ahol a legjobb elérhető árakat találja, ugyanakkor megnézheti különleges ajánlatainkat, promócióinkat és utolsó perces kínálatainkat.

Minden foglalás biztonságos és azonnal garantált. Ha családi olcsó szállást keres Rómában vagy az átlagosnál nagyobb szobákat, ajánljuk négyágyas szobáinkat, amelyek tágasak, ideálisak családos utazóknak, akik olcsóbb szállást vagy szobát keresnek Rómában.

 

Szolgáltatások

Hotel Verona Rome

Minden szoba rendelkezik zuhanyzóval és/vagy fürdőkáddal, hajszárítóval, borotválkozó pontokkal, törölközőkkel, higiéniai és ápoló készlettel, amiben sampon, kondicionáló és fürdőgél található.

 
 
Hotel Verona Rome

Hotel Verona Rome | Via di Santa Maria Maggiore, 154 - 00185 Rome, Italy | P.Iva. 06354891001
Tel. +39 064871244 | Fax: +39.064884212

A weboldalt keszítette és karbantartja a: Fisheyes Ltd | Privacy