HOTEL VERONA ROMA - HOME - Cazare ieftina de 3 stele la Roma

 
     
Cel Mai bun Preţ. Garantat!
Hotel Verona Rome
 
 
Facebook Flickr YouTube
 
arrow OFERTE SPECIALE Oferte Speciale
divider
arrow SINCE 1921 Free Wi-Fi & Internet Point
Hotel Verona Rome | Via di Santa Maria Maggiore, 154 00185 Rome, Italy
 
 
 

 

Bine ati venit la Hotel Verona Roma

Acest hotel central, comfortabil, condus de o familie oferă oaspeţilor 37 de camere cu aer condiţionat, camere simple însă decorate cu bun gust, chiar în inima Oraşului Etern, noi de la Hotel Verona Roma suntem mândri că oferim o gamă largă de servicii pentru clienţii noştri preţioşi.

Cele 37 de camere simple, duble, triple, quadruple sunt izolate fonic, cu aer condiţionat, TV prin satelit, minibar, telefon, electronice sigure şi altele. Sună prea frumos ca să fie adevărat? Uitaţi-vă la sistemul de rezervare online pentru unele dintre cele mai bune cazări ieftine la Roma!

Este foarte uşor să exploraţi acest oraş uimitor din Hotel Verona Roma de 3 stele. Plecarea şi sosirea este simplă prin faptul că staţia centrală Termini este la aprox. 10 minute de mers pe jos sau o staţie cu metroul. În fiecare direcţie veţi găsi locuri istorice, inclusiv Colosseum, Forul Roman, Santa Maria Maggiore şi Piazza Venezia. Există de asemenea o mare varietate de restaurante, baruri, cafenele şi buticuri.

Map Locaţie

Superb situat în apropierea bisericii Santa Maria Maggiore, una dintre cele mai importante biserici din Roma, de la Hotel Verona Roma sunt la distanţă mică cele mai renumite atracţii ale oraşului. Pentru mai multe informaţii vedeţi pagina Locaţie.

Tur Video

Uitaţi-vă la Turul Video al Hotelului Verona Roma creat special pentru a vedea ceea ce vă aşteaptă!

 

Hotel Verona RomeOferte Speciale

Rezervă din timp în afara sezonului sau la îceputul sezonului pentru a obţine cele mai bune economii posibile datorită poliţei noastre de anulare flexibilă.

Hotel Verona Rome

Hotel Verona RomeRezervă Online

Pentru cea mai bună cazare de categorie mijlocie la Roma duceţi-vă la Roma Hotel Verona de 3 stele la pagina Rezervări pentru a vedea ce oferte speciale sunt disponibile în timp real.

 
 
Hotel Verona Rome

Hotel Verona Rome | Via di Santa Maria Maggiore, 154 - 00185 Rome, Italy | P.Iva. 06354891001
Tel. +39 064871244 | Fax: +39.064884212

Site creat si întretinut de: Fisheyes Ltd | Privacy