HOTEL VERONA ROMA - LOCATIA

 
     
Cel Mai bun Preţ. Garantat!
Hotel Verona Rome
 
 
Facebook Flickr YouTube
 
arrow OFERTE SPECIALE Oferte Speciale
divider
arrow SINCE 1921 Free Wi-Fi & Internet Point
Hotel Verona Rome | Via di Santa Maria Maggiore, 154 00185 Rome, Italy
 
 
 

 

Zonele Înconjuratoare - Hotel Lânga Colosseum Roma

Hotel Verona Roma este situat în inima oraşului la doar 10-15 minute de mers de Colosseum şi la distanţă similară de staţia principală de tren Termini.

Roma are unele dintre cele mai frumoase comori ale lumii şi străzile din piatră cubică din apropierea hotelului merită explorate. Situat la 30 m de hotel, superba Bazilică Santa Maria Maggiore cu acoperişul de aur este una dintre cele mai importante şi frumoase biserici din Roma. A fost construită în 360 Î.H. şi este singura biserică romană care şi-a păstrat structura autentică şi multe dintre mozaicurile originale.

Avionul Sosire cu avionul

Cea mai rapidă şi mai uşoară cale de a ajunge la noi este de a rezerva un transfer de la aeroport când faceţi rezervarea.
Trenul Leonardo Express circulă între Aeroportul Fiumicino şi Staţia Termini la fiecare 30 de minute.

TaxiTaxi

Alternativ un taxi vă costă 48 euro (preţ fix) cu bagaje. Notă: Preţul este 40 euro la data scrierii, care este 2009.
În 2009 un taxi la Aeroportul Ciampino costă 30 euro cu bagaj inclus. Notă: Aveţi grijă cu taximetriştii neautorizaţi si asiguraţi-vă că aţi stabilit preţul de 30 de euro înainte de a urca în masină – dacă aveţi îndoieli luaţi autobuzul Terravision care vă duce la staţia Termini.

Bus Bus

De la aeroporturi Gara Termini € 6 per persoană sau € 4 pe persoană dacă vă rezervați în avans (www.terravision.eu).

Trenul Cu trenul

De la Staţia Termini suntem la 10 minute de mers pe jos sau luaţi metroul B linia albastră spre Laurentina şi mergeţi o staţie până la Cavour.

Masina Cu masina

De la GRA urmaţi semnele spre Centro şi apoi spre Staţia Termini. De la Termini mergeţi pe Via Cavour până la Hotel Verona Roma.

 

Colosseum

Hotel Verona Rome

Colosseumul, unul dintre noile şapte minuni ale lumii, precum şi simbolul Romei este la 15 minute de mers pe jos. Uitaţi-vă locul în care gladiatorii s-au luptat în arenă cu animalele sălbatice.

Pe măsură ce înaintaţi pe Fori Imperiali o să treceţi de Forul Roman care are ruine de peste 2000 de ani, legende şi poveşti.

Opriţi-vă în  Piazza Venezia să admiraţi mormântul Soldatului Necunoscut, precum şi balconul unde Mussolini şi-a ţinut discursurile lui infame.

Suntem situati la:

Piazza Di S. Maria Maggiore
158, Rome, Italy

 
 
Hotel Verona Rome

Hotel Verona Rome | Via di Santa Maria Maggiore, 154 - 00185 Rome, Italy | P.Iva. 06354891001
Tel. +39 064871244 | Fax: +39.064884212

Site creat si întretinut de: Fisheyes Ltd | Privacy