HOTEL VERONA ROMA - Camere

 
     
Cel Mai bun Preţ. Garantat!
Hotel Verona Rome
 
 
Facebook Flickr YouTube
 
arrow OFERTE SPECIALE Oferte Speciale
divider
arrow SINCE 1921 Free Wi-Fi & Internet Point
Hotel Verona Rome | Via di Santa Maria Maggiore, 154 00185 Rome, Italy
 
 
 

 

Camere Ieftine la Roma

37 de camere ieftine cu temperatură controlată individual aşteaptă oaspeţii apreciaţi la Hotel Verona Roma de 3 stele. Oaspeţii se vor simţi imediat ca acasă cu o varietate de camere şi servicii la Hotel Verona Roma. Fiecare cameră de oaspeţi este luminoasă, spaţioasă şi modernă.

În cameră relaxaţi-vă şi băgaţi picioarele în papuci sau staţi comod în fotoliu cu o băutură rece din minibar şi căutaţi prin canaleleTV disponibile în mai multe limbi sau râdeţi alături de cele italiene. Păstraţi legătura cu cei dragi sau cu colegii prin telefonul cu acces direct.

Păstraţi documentele şi lucrurile de valoare în seiful electronic din dulapul din cameră. Vizitaţi hotelul nostru uitându-vă la Roma Hotel Tur Video din comfortul fotoliului Dvs.

Dacă sunteţi interesaţi şi vreţi să faceţi o rezervare la Roma, vizitaţi secţia Rezervare în Timp Real, unde găsiţi cele mai bune tarife disponibile precum şi posibilitatea de a beneficia de oferte speciale, promoţii sau oferte de ultim minut. Toate rezervările sunt sigure şi garantate instantaneu. Dacă căutaţi cazare ieftină pentru familie la Roma sau pur şi simplu camere mai mari decât cele normale atunci vă sugerăm camerele noastre spaţioase quadruple (cu 4 paturi) ideale pentru familii care călătoresc la Roma şi caută o cazare ieftină.

 

Servicii

Hotel Verona Rome

Toate camerele sunt dotate cu duş şi/sau cadă, uscător de păr, puncte de ras, prosoape, kit de baie cu şampon, balsam şi gel de duş.

 
 
Hotel Verona Rome

Hotel Verona Rome | Via di Santa Maria Maggiore, 154 - 00185 Rome, Italy | P.Iva. 06354891001
Tel. +39 064871244 | Fax: +39.064884212

Site creat si întretinut de: Fisheyes Ltd | Privacy