HOTEL VERONA ROM - HEM - TRESTJÄRNIGT HOTELL ROM

 
     
Best Rates Guaranteed - Click Here!
Hotel Verona Rom
 
 
Facebook Flickr YouTube
 
arrow Specialerbjudanden Specialerbjudanden
divider
arrow SINCE 1921 GRATIS WI-FI & INTERNETSTATION
Hotel Verona Rom | Via di Santa Maria Maggiore, 154 00185 Rom, Italien

HEM


 

Välkommen till Verona Hotel i Rom

Det här centralt belägna, mysiga familjeägda hotell erbjuder gäster 37 luftkonditionerade, enkelt men smakfullt inredda budgetrum mitt i hjärtat av den eviga staden, och på Roms Hotel Verona är vi stolta över att kunna erbjuda en rad tjänster till våra högt värderade gäster.

Några av förnöjelserna i våra 37 enkel-, dubbel-, trippel- och fyrdubbelrum innefattar ljudisolerade rum, luftkonditionering, satellit-TV, minibar, telefon, elektroniskt kassaskåp och mycket mer. Låter det för bra för att vara sant för budgetboende i Rom?

Att utforska den här fantastiska staden kan inte vara enklare än från det 3-stjärniga romerska Hotel Verona. Ankomst och avfärd är enkelt tack vare det faktum att det huvudsakliga transportnavet Terministationen är belägen ungefär en 10 minuters promenad eller 1 tunnelbanestation bort. I varje riktning finner du historiska platser så som Colosseum, Forum Romanum, Santa Maria Maggiore och Piazza Venezia. Det finns även en mängd olika restauranger, barer, kaféer, affärer och butiker att välja på.

Map Ypperligt läge

Ypperligt beläget nära Santa Maria Maggiore, en av de viktigaste kyrkorna i Rom, från Hotel Verona Rom är vi bara en enkel promenad från många av stadens mest berömda sevärdheter. Vi är även nära tunnelbanan som kan ta dig till alla de stora platserna så som Peterskyrkan och Vatikanstaten, Piazza del Popolo, Spanska trappan, Fontana di Trevi och många fler.

 

Hotel Verona RomSpecialerbjudanden

Boka i god tid för låg- eller mellansäsong för att få bästa möjliga pris tack vare våra flexibla avbokningsregler.

Hotel Verona Rom

 
 
Hotel Verona Rom

Hotel Verona Rom | Via di Santa Maria Maggiore, 154 - 00185 Rom, Italien | P.Iva. 06354891001
Tel. +39 064871244 | Fax: +39.064884212

Sida designad och underhållen av: Fisheyes Ltd | Sekretesspolicy